Club Bushinkai

Pàgina en proves, més continguts disponibles pròximament.

VEURE EN:   

 

 

 

 

 

 

 

·      EL NOSTRE CLUB

·      COM COMENÇAR?

·      NORMES GENERALS

 

 

 

EL NOSTRE CLUB

Els agrada el Kendo? Han pensat alguna vegada en practicar este bonic art marcial que potencia la condició física (agilitat, rapidesa de reflexes, etc.) al mateix temps que millora la part espiritual i humana?

Aleshores han aplegat al millor lloc! El nostre Club és el més antic de la Comunitat Valenciana, de fet, amb la fundació del nostre Club s'inicià el Kendo en la nostra comunitat l'any 1982. A més és l'únic Club de Kendo legalment establert i reconegut per la Federació de Judo Valenciana. El nostre instructor és un dels primers instructors titulat com Mestre Nacional per la Reial Federació Espanyola de Judo i D.A. amb el número 5, i està autoritzat per a realitzar exàmens. Així mateix està titulat per la Zen Nihon Kendo Renmei de Japó.

En l'actualitat som campions autonòmics, tant en categories individuals com per equips.

De les files del nostre Club han eixit nombrosos instructors que en l'actualitat imparteixen Kendo en altres entitats i ciutats (la Universitat de València i Clubs en les ciutats de Sevilla, Còrdova i Granada entre altres). També han eixit nombrosos cinturons negres, entre els que es compta l'actual delegat de Kendo de la Federació de Judo de la Comunitat. Valenciana, Santiago Peydró Tomás, 4rt Dan de Kendo i 3er Dan de Iaido, i la nostra pròpia presidenta Ada, qui és 2on Dan de Kendo i de Iaido.

El Club Bushinkai ha organitzat nombroses competicions i seminaris tant de Kendo com de Iaido. Entre les competicions cal destacar: 2 campionats d'Espanya, 4 campionats autonòmics, 7 trofeus open i un open internacional (1991).

En Iaido, el nostre Club és el més antic d'Espanya després de la desaparició de la Tomo No Kai de Barcelona. Ací podran estudiar i practicar les escoles Z.N.K.R. Seitei Iai, així com l'escola Musho Shiden Ryu, en les seues tres importants divisions: Shoden (Omori Ryu, nivell bàsic); Chuden (Eishin Shinto Ryu, nivell mitjà) i Okuden (nivell secret). També és l'únic Club d'Espanya en el que podran practicar l'escola de Ken Jutsu Nakanishi Itto Ryu.

La labor dels nostres instructors és vigilar l'evolució tècnica i esportiva dels alumnes, facilitant estes tècniques i la seua comprensió i millora pel practicant; orientant al mateix temps en els conceptes del Kendo - Iaido i la seua part humana.

El nostre Club és una entitat sense ànim de lucre, per tant les quotes són molt baixes i estan destinades a pagar l'alta del Club en la Federació, al mateix temps que per a la reparació i manteniment del material.

 


 

COM COMENÇAR?

Poden passar-se pel Dojo (Gimnàs Lluita, situat en el carrer Explorador Andrés, núm.7 de València), en qualsevol dels entrenaments, amb roba cómoda. Allí els facilitarem el material necessari per una classe de prova. També poden cridar als telèfons: 96 326 16 55 (preguntar per Juan o Ada) i 96 355 70 00 (Gimnàs Lluita).

 


 

NORMES GENERALS

El Club de Kendo i Iaido Bushinkai és una associació esportiva sense ànim de lucre, integrada en la Federació Europea de Kendo i en la Federació Internacional de Kendo i que, per disposició del Consell Superior d'Esports d'Espanya, des de l'any 1992 està integrada en la Reial Federació Espanyola de Judo.

El Club Bushinkai utilitza com lloc de pràctiques les instal·lacions del Gimnàs Lluita, situat en el carrer Explorador Andrés, núm.7, codi postal 46022 de València, pagant cada practicant per això, les quotes que l'anomenat centre té establertes (actualment 34€ mesuals o 31€ si és universitari o té Carnet Jove).

 

Els dies de classe i horaris establerts són:

·      Dilluns de 21:30h. a 23:00h. (Iaido)

·      Dimarts de 20:00h. a 21:00h. i de 21:00h. a 22:00 h. (Kendo Kata i Kendo)

·      Dijous de 20:00h. a 21:00h. i de 21:00h. a 22:00 h.(Kendo Kata i Kendo)

 

Les classes que entren en la quota mensual que es paga al Gimnàs Lluita són tres. Les dos restants són optatives.

Les classes que s'impartiran en estos dies i horaris seran únicament de Kendo, Kendo Kata, Ken Jutsu (escola Nakanishi Ittou Ryu) i Iaido a nivell bàsic d'ensenyança.

Per mantenir la nostra associació dins de la legalitat es deuen abonar les quotes que ens exigeix la Reial Federació Espanyola de Judo, així com la Federació de Judo de la Comunitat Valenciana (en este moment estem exempts del pagament internacional). La informació sobre el total des les despeses de l'associació està a disposició dels membres d'esta.

Amb el fi de proveir de fons per a les despeses de l'associació, s'estableix una quota anual de 30€.

 

El pagament d'esta quota donarà dret a considerar-se soci del Club amb:

·      descomptes en totes les activitats extraordinàries que realitze el Club,

·      cursets i entrenaments especials,

·      compra i ús del material del Club.

 

Les armadures o bogus propis del Club podran ser utilitzades pels socis, mitjançant el pagament d'una mòdica quantitat, que serà destinada a la reparació d'estes.

Tots els esportistes estan destinats a posseir la llicencia federativa, així com l'assegurança mèdica obligatòria. La no possessió de tal llicencia impossibilitarà el poder examinar-se de Kyus o Dans, així com la participació en competicions oficials o entrenaments extraordinaris. Per obtenir la llicencia serà imperatiu pertenéixer al Club. El preu d'esta llicencia és de 40€ anuals.

El practicant haurà de comprar-se els elements de treball personals que seran en Kendo, el shinai i el bokken, així com la roba (keikogi i hakama). En Iaido un bokken i la roba (keikogi, hakama i obi). Tot i que no serà obligada la katana, esta serà imprescindible per poder presentar examen de grau.

En els exàmens de graus (Kyus), els socis del Club Bushinkai pagaran 1,50€ com drets d'examen i si aproven, hauran de pagar a la Federació el grau obtingut.

Els aspirants a examen de Kyu hauran de completar un mínim de 20 hores d'entrenament entre examen y examen. En els exàmens de Dan, s'atendran les normes de la R.F.E.J.Y.D.A.

Els entrenaments de l'equip de competició del Club seran gratuïts.

 

València, 1 de setembre de 2005.

Pel Club Bushinkai.

Inmaculada Pérez González. Presidenta.

 

 

Esta web i el seu contingut estan gestionats pel Club de Kendo Bushinkai València, qualsevol ús il·legal del material contingut en ella correrà per compte de l'usuari.