Club Bushinkai

Pàgina en proves, més continguts disponibles pròximament.

VEURE EN:   

 

 

 

 

 

 

 

Actualment, el Club Bushinkai realitza els seus entrenaments setmanals en el Gimnàs Lluita, situat en el carrer Explorador Andrés núm.7, codi postal 46022 de València.

 

L'horari dels entrenaments és:

·       Dilluns de 21:30h. a 23:00h. (Iaido)

·       Dimarts de 20:00h. a 22:00h. (Kendo Kata i Kendo)

·       Dijous de 20:00h. a 22:00h. (Kendo Kata i Kendo)

 

Per això, si volen apuntar-se, sols han de passar per allí un dia dels que hi ha entrenament i preguntar per nosaltres en secretaria.

 

Per al primer dia (l'anomenarem dia de prova) no és necessari que porten res, excepte roba còmoda i moltes ganes. Si els agrada i decideixen continuar, hauran de comprar-se el shinai i el bokken quan més prompte, ja que es trenquen i si no en tenen, els l'ha de deixar algú a qui li ho esteu estropeant.

 

La roba no és necessària immediatament, però si la volen comprar és decissió seua (millor pregunteu-nos a nosaltres).

 

L'armadura o bogu és recomanable comprar-la quan ja es tinga suficient domini de les tècniques bàsiques, pel que no és convenient adquirir-la des del principi.

 

Esperem que estes aclaracions resolguen alguns dels dubtes que puguen tindre, en qualsevol cas estem a la seua dispossició per correu electrònic.

 

Salutacions.

 

 

Esta web i el seu contingut estan gestionats pel Club de Kendo Bushinkai València, qualsevol ús il·legal del material contingut en ella correrà per compte de l'usuari.