Menú

Pàgina en proves, més continguts disponibles pròximament.

VEURE EN:   

 

 

Pàgina actual

 

 

 

 

Benvinguts a la pàgina web del Club Bushinkai de Kendo i Iaido de València. En esta pàgina trobaràn informació referent al nostre Club, a les disciplines que en ell s'imparteixen, als materials utilitzats, a on i quan realitzem els entrenaments i de qualsevol altra cosa sobre la que puguen tindre dubtes.

També tenen a la seua disposició una secció de notícies amb tots els entrenaments especials, cursos i efemèrides, així com enllaços interesants amb altres pàgines dedicades al Kendo i al Iaido, tendes en línia on es pot aconseguir tot el material necessari, bibliografia i filmografia recomanada, així com una zona de descàrregues on poden aconseguir alguns videos de Kendo i altres coses relacionades amb este esport.

Per últim, els convidem a posar-se en contacte amb nosaltres per plantejar qualsevol dubte o resoldre alguna curiositat que els puga quedar. Nosaltres intentarem respondre'ls el més prompte possible.

Gràcies per interessar-se pel Kendo i per visitar la nostra pàgina.

Hajime!

 


 

Ni el Club de Kendo i Iaido Bushinkai, ni la seua Junta de Govern es fan responsables de les accions de persones, membres o no del Club, que mitjançant comentaris o opinions, ja siguen de manera oral o escrita, puguen faltar al respecte a persones o institucions. En cas de produir-se un fet de tals característiques en el que s’implique al Club, es prendran mesures contra el/s culpable/s.

Inmaculada Pérez González. Presidenta.

 

 

Esta web i el seu contingut estan gestionats pel Club de Kendo Bushinkai València, qualsevol ús il·legal del material contingut en ella correrà per compte de l'usuari.